LEVANTE-EMV 🔵 Caixa Popular llança de nou el concurs de conscienciació mediambiental – Shango Media
General-ES

LEVANTE-EMV 🔵 Caixa Popular llança de nou el concurs de conscienciació mediambiental

La Mostra del Canvi és un concurs de fotografia impulsat per Caixa Popular que té com a objectiu conscienciar sobre la necessitat de combatre el canvi climàtic per a reduir l’impacte de les persones sobre l’entorn i el territori valencià.

bit.ly/mostra-del-canvi-2024.

El primer premi del concurs consisteix en 1.000 €, 500 € per a la persona guanyadora i 500 € per a l’ONG mediambiental que esta persona trie, un segon premi de 200 € i un tercer de 100 €. La selecció dels finalistes es farà per part d’un jurat designat per Caixa Popular i la decisió de les 3 fotografies guanyadores es farà a través del perfil d’Instagram de Caixa Popular per votació dels usuaris.

Les 10 fotografies finalistes del concurs formaran part de l’exposició itinerant «La Mostra del Canvi 2024», que recorrerà les diferents oficines de Caixa Popular durant el 2024 i 2025.

Caixa Popular du a terme diferents línies de treball mediambientals per a potenciar la conservació de l’entorn, con la convocatòria de les Ajudes a la Implicació Ambiental, el càlcul de la petjada de carboni i un full de ruta per a la neutralitat climàtica, l’ús d’energies renovables o la potenciació dels productes financers verds. L’entitat complementa el seu compromís amb el medi ambient amb aliances estratègiques amb organitzacions compromeses que contribueixin a aconseguir un major impacte en la societat i en l’entorn com Acció Ecologista Agró, la Fundació Oceanogràfic o la Universitat de València, entre d’altres.

Bouton retour en haut de la page
Fermer